Search...

Currency: EUR

Proprietar inchiriez apartamet in vila zona Kiseleff 6 camere 194 mp

Proprietar inchiriez apartamet in vila zona Kiseleff 6 camere 194 mp

Descrierea proprietății imobiliare

Imobil reprezentativ perioadei interbelice pozitionat in zona Kiseleff – Aviatorilor.
Proprietatea a fost consolidata in totalitate. Cu scopul de a pastra cat mai mult din aspectul original fatadele au beneficiat de o coloristica specifica perioadei in care a fost construit imobilul , respectiv inceputul anilor 30. Prin inlocuirea tamplariei originale cu tamplarie PVC cu geam termopan s-a asigurat izolarea termica si fonica . In acelasi sens, al necesitatii actuale de a limita transferul termic, fatadele s-au izolat, cu 10 cm de termoizolatie cu un material izolant special. Apartamentul are pardoselile acoperite cu parchet stratificat din stejar.
Confortul termic in apartament este asigurat de centrala termica in condensatie si sisteme de aer conditionat. Apartamentul beneficiaza de un control automatizat al incalzirii, racirii si iluminatului pentru eficientizarea acestora, prin micsorarea costurilor de intretinere. Sistemul BMS permite realizarea punctelor precizate mai sus printr-o aplicatie personalizata, care poate fi instalata pe telefon sau tableta. Iluminatul se face integral cu becuri tip led.
Structura si compartimentare imobil:
Vila este structurata pe 5 nivele D+P+2E+M compusa din 5 apartamente ce beneficiaza de cate un spatiu de depozitare aflat la demisol.
Etaj 2:
Suprafata construita: 194 mp, suprafata utila: 155 mp
Compartimentat in 6 camere: living, 3 dormitoare, birou/dressing, o bucatarie mobilata si utilata, 3 bai, balcon

La prețurile afișate se adaugă TVA

Detalii

  • Date:April 19, 2022
  • Type:închirieri terenuri, case, apartamente și spații comerciale

Schițe și planuri

Apartament Kiseleff
Apartament Kiseleff - 194 mp